Oda Duyuruları

17 OCAK 2020 CUMA GÜNÜ YAPILACAK EĞİTİMLER HAKKINDA!

Sayın meslektaşımız; 17 Ocak 2020 Cuma (yarın) günü Oda Konferans Salonumuzda saat 10.45’de 01.01.2020 tarihinden itibaren zorunlu kılınan e-fatura ve e-arşiv faturaların kullanılmasıyla ilgili Türk Eczacıları Birliğinden de katılımıyla bir eğitim toplantısı yapılacaktır. Yarın ayrıca saat 12.30’da Ürün Takip Sistemi (ÜTS) ve ÜTS işlemlerinin anlatılacağı MTSağlık Bölge Müdürü Sayın Ziya BALTACI’nın sunum yapacağı bir eğitim toplantısı daha yapılacaktır. Katılımınızı rica ederiz.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Merve Eczanesi sahibi Ecz. Meral PEKER'in babası Muharrem DAĞDEVİREN vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindinamazından sonra Tavas Solmaz Mahallesinden kaldırılacaktır. Merhuma Allah'tan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

E- FATURA VE E ARŞİV KONULU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI HK.

Değerli Meslektaşlarımız; Türk Eczacıları Birliği ve Kolaysoft Firması yetkililerinin katılımı ile 17Ocak 2020 Cuma günü saat 10:45’deOdamız Toplantı Salonunda E- Fatura ve E Arşivkonusunda bir bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Katılımınız önemle rica olunur.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Çivril Bıdıroğlu Eczanesi sahibi Ecz. Osman KORKUSUZ'un kızı Gülin KORKUSUZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Çivril Çarşı Camiden kaldırılıp Çivril Mezarlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah'tan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Denizli Merkez nöbetçi eczanelerin kan ürünü reçetelerini karşılamalar...

Denizli Merkez nöbetçi eczanelerin kan ürünü reçetelerini karşılamalarında yapılan düzenleme  hakkında;

Sayın meslektaşımız, Bilindiği gibi Denizli Merkezde 7 tane nöbetçi eczanemiz bulunmaktadır. Odamızdan dağıtımı yapılan ve/veya kota dahilinde olan reçeteler hasta/hasta yakının nöbetçi eczanelere gitmesi durumunda buralardan kotalarına işlenerek reçeteler karşılanabiliyordu. Bu durum özellikle kan ürünü reçetelerinde eczanelerin kota fazlalığı dolayısıyla eczaneler arası dengesizlik yarattığından 13 Ocak 2020 Pazartesi gününden itibaren merkezde bulunan nöbetçi eczaneler içinden kan ürünlerini karşılayabilecek nöbetçi eczaneler oda web sayfamızda ayrıca yaz...

ŞUBAT-MART-NİSAN 2020 KIŞ DÖNEMİ NÖBET LİSTESİ HAZIRLIĞI (MERKEZ)

Şubat-Mart -Nisan 2020 kış dönemi gece nöbet (merkez) listeleri hazırlanacağından, nöbet bölgesi değişen ve nöbete girmek/çıkmak isteyen eczanelerin odamıza bir dilekçeyle 10 Ocak Cuma günü mesai bitimine kadar başvurmaları gerekmektedir. Not: 1-Mazeret dilekçesi alınmayacaktır. 2- Eczane nöbet döneminde nöbetini 3 kereden fazla tutmazsa nöbetlerden çıkarılacaktır.

DEVREN SATILIK ECZANELER.

İncilipınar ASM Karşısında devren satılık eczane Tel: 533 437 38 66 - - - Şehir değişikliği nedeniyle Kayıhan'da devren satılık eczane Tel: 532 648 10 31- - -Aydın/Kuyucak ilçesinde nakil nedeniyle devren satılık eczane Tel: 506 546 33 48 - - - Aktepe Toki'de Devren Satılık Eczane (Cankurtaran) 532 363 02 53 - - - Çamlık'da bulunan Saraçoğlu Eczanesi Devren Satılık 541 242 19 30 - - Eczane Nakli nedeniyle Çivril Bölgesinde Satılık Eczane 0 506 276 96 55

OCAK AYI REÇETE TESLİM TARİHLERİ SON GÜN 13 OCAK 2020 PAZARTESİ SAAT 1...

OCAK AYI REÇETE TESLİM TARİHLERİ SON GÜN 13 OCAK 2020 PAZARTESİ SAAT 15:00

02-13 Ocak tarihleri arasında teslim alınacaktır. (13 Ocak Pazartesi günü son teslim tarihi olup saat 15.00’te reçeteler araca yüklenecektir.) KAN ÜRÜNÜ REÇETELERİ TESLİM TARİHİ 02-03 Ocak aynı gün kargo saat 16:00 15-16 Ocak aynı gün kargo saat 16:00 Reçete Teslim Formu için tıklayınız… FARMAINBOX SIRALI SİSTEM İCMAL LİSTELERİNİN OTOMATİK ONAY İŞLEMİ YAPILACAKTIR. -Onay işlemleri 10Ocak 2020 Cuma mesai bitimine kadar sisteme gönderilmelidir.(Aralık ayında karşılalan reçeteler ) - Onay işlemlerinin yapılab...

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Önceden Kocabaş Cem Eczanesi sahibi Ecz. Cem TURGUT'un babası Dr. İzzet TURGUT vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazından sonra Asri Mezarlıktan kaldırılacaktır. Merhuma Allah'tan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

(GÜNLÜ)DENİZLİ KOMANDO TUGAY KOMUTANLIĞI DUYURUSU.

11. Komando Tugay Komutanlığı Birinci Basamak Muayene Merkezinde yazılan erbaş/er, askeri öğrenci reçeteleri sırasına girmek isteyen eczanelerin EK-A da sunulan idari sözleşmeyi iki nüsha olarakimzalayarak 27Aralık 2019Cuma mesai bitimine kadar kimlik fotokopileriyle birlikte odamıza teslim etmeleri gerekmektedir

2020 YILI TAKVİMLERİ ODAMIZA GELMİŞTİR.

2020yılı takvimleri odamıza gelmiştir. Takvimler 50 şerli paketler halinde satışa sunulmuş olup fiyatı KDV dâhil 60TL dir.

ECZANE PERAKENDE İKSİRLERİ -EĞİTİM-

Eğitime katılmak için 29.11.2019 Cuma mesai bitiminekadar odamıza kayıt yaptırılması gerekmektedir.

İLAÇ İMHASI YAPTIRAN MESLEKTAŞLARIMIZIN DİKKATİNE!

2019 yılı Ağustos-Ekim aylarında miadı geçmiş ilaçlarını odamıza gönderen meslektaşlarımızın imha edilen ilaç listeleri firma tarafından onaylanmış olup, odamızdan aldırabilirsiniz.

ECZACIBAŞI İLAÇ ORAL-B ŞARJLI FIRÇALAR VE DYNAVİT MEDİKAL ÜRÜN SUNUMU ...

ECZACIBAŞI İLAÇ ORAL-B ŞARJLI FIRÇALAR VE DYNAVİT MEDİKAL ÜRÜN SUNUMU TOPLANTISI KATILIM DAVETİYESİ.

2 Aralık 2019 günü saat 15.00'de Oda Konferans Salonumuzda Eczacıbaşı İlaç tarafından Oral-B Şarjlı Fırçalar ve Dynavit Medikal ürün sunumları yapılacaktır. Sunuma katılmak isteyen meslektaşlarımızın 22Kasım 2019 Cuma gününe kadar odamıza isimlerini yazdırmaları rica olunur.

ÖNEMLİ SGK DUYURUSU (ÖZEL EGE HASTANESİ)

Özel Ege Hastanesinin Özel Egekent Hastanesi olarak faaliyetine devam etmesi nedeniyle 07/11/2019 tarihinde 10203005 tesis kodundan düzenlenen reçeteleri karşılayan eczanelerin ivedilikle ilgili hastaneye başvurması gerekmektedir.

2019 ADALET BAKANLIĞI (CEZAEVİ) SÖZLEŞMELERİ HAKKINDA

2019 Ceza ve Tevkif Evleri ile sözleşme yapma/yenileme talebinde bulunan eczanelerin sözleşme formları Odamıza gelmiştir. 50 TLKarşılığında temin edilebilecek olan sözleşme formlarınınen geç 20 Kasım 2019 Çarşamba mesai bitimine kadaryapılması gerekmektedir. Sözleşme için gerekli evraklar; Sözleşme yenileyecek olanlar için; 1)Değişiklik olması halinde ruhsat fotokopisi, 2) İnternet Vergi dairesinden alabileceğiniz2018 yılı hasılatını gösteren form (Eczane Bilgi Formu) 3)Bölge Eczacı Odasından onaylı sözleşme metni, 4)Eczacı Odasından alınan yeni tarihli “Söz...

ELEKTRONİK REÇETE KULLANIMI

Denizli Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü'nün 01.11.2019 Tarih ve E.14957 sayılı Elektronik Reçete Kullanımı konulu yazısı ekte sunulmuştur.

CUMHURİYET BAYRAMI NEDENİYLE BUGÜN ODA HİZMETLERİMİZ SAAT 12.30'DA SON...

CUMHURİYET BAYRAMI NEDENİYLE BUGÜN ODA HİZMETLERİMİZ SAAT 12.30'DA SONA ERECEKTİR.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Oda Hizmet Binamız bugün saat 12.30'dan sonra hizmet vermeyecektir. (sıralı sistemlere ait çizelge birazdan sayfamızda yayınlanacaktır.)

CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında 29 Ekim 2019 Salı günü saat 17.00'de Bayramyeri Meydanından başlayıp, Çınar Meydanında sonlandırılacak "Cumhuriyet Yürüyüşü" yapılacaktır. Katılmak isteyen meslektaşlarımıza önemle duyurulur.