Oda Duyuruları

1 HAZİRAN 2020 TARİHİ İTİBARİYLE UYGULANACAK OLAN SIRALI SİSTEM REÇETE...

1 HAZİRAN 2020 TARİHİ İTİBARİYLE UYGULANACAK OLAN SIRALI SİSTEM REÇETELERİ HAKKINDA..! ÖNEMLİ DUYURU..

1 Haziran 2020 tarihi itibariyle KAN ÜRÜNÜ reçeteleri (Mor ve Turuncu) karşılamak isteyen ve ayrıca Medikal sözleşmesi olup PERİTON DİYALİZ reçetelerini karşılamak isteyen tüm merkez ve ilçe eczanelerimize uygun bir şekilde odamızca yeni bir sıralı sistem uygulamasına geçilecektir. Yukarıda bahsi geçen dağıtım sistemine katılmak istemeyen meslektaşlarımızın ekte sunulan dilekçe örneğini odamıza vermeleri gerekmektedir. (Ek-1). Sisteme girmek isteyen meslektaşlarımızın da yine ekte sunulan Protokolden 2 adet çıkartarak (Ek-2) en geç 10 Haziran 2020 mesai bitimine kadar ıs...

ACİL KAN ARANIYOR.

Paü hastanesinde yatan hasta için acil Ab (+) kana ihtiyaç vardır. kan verecek olanların 0543 720 68 79 numarayı aramalarıu rica olunur.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Nurdan Eczanesi Sahibi Ecz. Nurdan VARDAR TUNÇ'un eşi Hüseyin TUNÇ vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 10.00'dan sonra Asri Mezarlıktan alınıp Çakmak Mezarlığına defin olacaktır. Merhuma Allah'tan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

23-24-25-26 MAYIS 2020 TARİHLERİ ARASINDA SADECE NÖBETÇİ ECZANELER AÇI...

23-24-25-26 MAYIS 2020 TARİHLERİ ARASINDA SADECE NÖBETÇİ ECZANELER AÇIK OLACAKTIR.

23-24-25-26 Mayıs 2020 tarihleri arasında sadece nöbetçi eczaneler açık olacaktır. Not: 23 Mayıs 2020 Cumartesi günü (arefe) sokağa çıkma kısıtlamsı olduğu için gece nöbetçileri tüm gün açık olacaklardır.

SERBEST ECZACILARIN COVID-19 PANDEMİSİ İLE İLGİLİ TUTUM VE DAVRANIŞLAR...

SERBEST ECZACILARIN COVID-19 PANDEMİSİ İLE İLGİLİ TUTUM VE DAVRANIŞLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ ANKETİ

Sayın Eczacı Meslektaşımız, Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Klinik Eczacılık Anabilim Dalı tarafından yürütülen 'Serbest Eczacıların COVID-19 Pandemisi ile İlgili Tutum ve Davranışlarının Değerlendirilmesi' başlıklı araştırmaya katılmak üzere davet edilmiş bulunuyorsunuz. Katılımınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz. Prof. Dr. Mesut SANCAR Marmara ÜniversitesiEczacılık Fakültesi Klinik Eczacılık A.B.D. Bu ankette 30 soru var. Anket için lütfen aşağıda bulunan linki tıklayınız... https://anket.marmara.edu.tr/in...

418 KODUYLA GİRİLEN RAPORLU İLAÇLAR HAKKINDA..!

Değerli meslektaşlarımız, 31 temmuza uzatılan ya da süresi uzun olan raporlu ilaçlarda 418 koduyla girdiğiniz reçeteler Sut kurallarına uyduğu takdirde (tnf vb ilaçlar hariç), sistemin ödediği adetlerde karşılayabilirsiniz.

14 MAYIS ECZACILIK GÜNÜ KAPSAMINDA VALİLİK ÖNÜNE ÇELENK KONULACAKTIR.

Sayın meslektaşımız, Bilimsel Eczacılığın 181. yılını kutlayacağımız 14.05.2020 Perşembe günü saat 10.30’da Valilik Atatürk anıtına çelenk konulacaktır. Çelenk törenine katılmak isteyen meslektaşlarımızın pandemi kurallarına uygun hareket etmelerini rica ederiz.

ODAMIZDAN MASKE SATIŞINA BAŞLANMIŞTIR.

Sayın meslektaşımız, Odamızca depo aracılığıyla bugün 1 Pk. (50 adet) maske bedelsiz olarak eczanelere gönderilmeye başlamıştır. Bu ürünün devamı niteliğinde olan maskeler odamızdan KDV dahil 0.70 krş olarak iktisadi işletmemiz üzerinden siz eczacılarımıza verilecektir.Maskeler 50 li paket ve 10 lu paket olarak satışa sunulmuştur. Eczaneden satış KDV dahil 50 li pk 45 TL 10 lu pk 10 TL Not: Alacağınız maske miktarına göre büyük poşet getirmenizi rica ederiz.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI.

Denizli Eczacı Odası kurucu üyelerinden eski Derman Eczanesi sahibi sayın Ecz. Erkan BAYKARA vefat etmiştir. Cenazesi bugün Serinhisar ilçesine bağlı Yatağan Mahallesinde toprağa verilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dileriz.

16 MAYIS 2020 CUMARTESİ AÇIK-KAPALI ECZANE LİSTESİ

Eczacılık haftasında Online Fitoterapi Eğitimi

Eczacılık gününe özel AlchemLife 'dan hediye online Fitoterapi eğitimine davetlisiniz. irtibat Halil AKAR 05424640158

ECZACILAR GÖREV BAŞINDA...

ECZANESİNDE MASKE KALMAYAN MESLEKTAŞLARIMIZIN DİKKATİNE..!

Eczanesinde maske kalmayan meslektaşlarımızın aşağıda bulunan Oda WhatsApp numarasına isimlerini bildirmelerini rica ederiz. https://api.whatsapp.com/send?phone=905308522161

Bitlis'ten acı haber! 2 asker şehit..

Bitlis'in Sehi Ormanları bölgesinde sürdürülen operasyonlar sırasında çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuşlar Eyüp Fidan (42) ve Hasan Kuzu (30) için tören düzenlendi. Törenin ardından şehitler memleketlerine uğurlandı. Şehitlerimize Allah'tan rahmet tüm ülkemize başsağlığı dileriz.

PLAQUANİL İLACI HAKKINDA..!

Değerli meslektaşlarımız, Plaquanil isimli ilaç Covid tanısı ile sadece hastanelerden karşılanmaktadır. Covid tanısı haricinde konnektif doku hastalıklarında eczaneler tarafından karşılanabilmektedir. Raporlu hastalarınızın reçete girişini yaptıktan sonra reçetem sistemine de "hydroxychloquine"(kodu P01BA02) etken maddesi seçimi yapılıp işlem tamamlandıktan sonra deponuzdan talep edebilirsiniz. İlaç depolarda olduğu için, hasta mağduriyetinin yaşanmamasına özen gösterilmesini rica ederiz.

MAYIS 2020 DÖNEMİ NÖBETÇİ ECZANELER.

26 Nisan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü Kutlu Olsun.

COVID-19 Pandemisiyle mücadeleyi birlikte yürüttüğümüz eczanelerimizin vazgeçilmez emektarları eczane teknisyenlerimizin ve teknikerlerimizin 26 Nisan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’nü kutluyoruz.

24 – 30 Nisan Dünya Aşı Haftası Sağlık Aşıyla Koruma Altında.

24 – 30 Nisan Dünya Aşı Haftası  Sağlık Aşıyla Koruma Altında.

Bugün dünyanın dört bir yanında sağlık çalışanları en ön safta COVID-19’a karşı mücadele ediyor, milyonlarca insan evine kapandı, avantajsız grupların salgınlar karşısında ne denli savunmasız olduğu bir kez daha gözler önüne serildi, tüm ülkelerin sosyal medyasında ve televizyonlarında belki de ilk kez aynı kelimeler kullanılarak aynı konular konuşuluyor. COVID-19’un yayılma hızı ve ortaya çıkardığı yıkım, sistemlerin ne denli kırılgan olduğuyla birlikte bulaşıcı hastalıkların sınır ve sınıf dinlemediğini gösterdi. Gösterdiği bir diğer gerçek ise ulusl...

23 Nisan Ulusal Egemenliğin 100. Yılı...