Merkez Nöbetçiler

ARCA 2651463

Pamukkale

Eczacı Yerleştirme Sistemi (EYS) Sonuçları

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'nun web sayfasında "Eczacı Yerleştirme Sistemi (EYS) Sonuçları " hakkında yayınlanan duyuruda;

6197 sayılı Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Kanun ile 12/04/2014 tarihli ve 28970 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda uygulamaya konulan Eczacı Yerleştirme Sistemi (EYS) üzerinden16/01/2017-14/02/2017 tarihleri arasında alınan başvurular neticesinde 15/02/2017 tarihinde Kurumumuz tarafından eczacı yerleştirme işlemi gerçekleştirilmiş olup yerleştirme gerçekleştirilen eczacıların listesi yayımlanmıştır.

İlgili liste aşağıda bilgilerinize sunulmakta olup, yerleştirme işlemi gerçekleştirilen eczacıların, Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Yönetmeliğin 10 uncu maddesinin birinci fıkrası doğrultusunda ilân tarihinden itibaren en geç doksan gün içerisinde ilgili il veya ilçe sağlık müdürlüğüne başvuruda bulunmaları gerektiği belirtilmektedir.

Haber okuma sayısı: 264