Oda Duyuruları

26 Nisan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü Kutlu Olsun.

Denizli Eczacı Odası olarak, eczanelerimizin vazgeçilmez emektarları eczane teknisyenlerimizin ve teknikerlerimizin 26 Nisan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’nü kutluyoruz.

GÖÇ İDARESİ BAŞKANLIĞI DUYURUSU

Göç idaresine borcu yoktur yazısı verecek olan meslektaşlarımız bu evraklarınıselva.ege@goc.gov.tradresine mail yoluyla gönderebililer. GÖZDE ECZANESİ/SERİNHİSAR YELİZ ECZANESİ ÇİFTÇİ ECZANESİ DENİZLİ ECZANESİ DİLEK ECZANESİ EFE ECZANESİ HONAZ ECZANESİ KÜLÇELER ECZANESİ MEDET ECZANESİ MEHMETÇİK ECZANESİ NEVA ECZANESİ ÖZDERMAN ECZANESİ ÖZGE ECZANESİ/AKKALE SEYFUN ECZANESİ TURKUAZ ECZANESİ YENİ HİLAL ECZANESİ ZEYNEP ECZANESİ

POŞET BEYANI HAKKINDA...

Geri Kazanım Katılım Payı (poşet) Beyannamesi hakkında. 1- Tüm eczaneler bu beyannamenin mukellefidir. 2- Beyannameyi nisan ayının 24. günü saat 23;59 kadar vermek zorundalar.. 3- Beyannameler Üçer aylık dönemlerde verilecektir. 4- Beyanname hiç poşet kullanılmasada verilecektir. 5- Beyannameler elektronik ortamda verilecektir. 6- Beyanname vermeyenler ceza ödeyeceklerdir. Not: Odamızda satılmakta olan kağıt keselerleilgili olarak herhangi bir işlem yapılmayacaktır. (beyanname verilmeyecek)

YENİLENEN RUHSATLAR HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME.

Yenilenen eczane ruhsatlarını henüz almamış olan meslektaşlarımızın 26.04.2019 Cuma günü saat 09.00-16.00 arasında şahsen İl Sağlık Müdürlüğü Eczacılık Şubesine (Denizli Devlet Hastanesi yanı Diş Hastanesi 3. kat)başvuru yaparak teslim almaları gerekmektedir. Ayrıca yenilenen ruhsatların eczanelerde görünür bir yere asılması denetimlerde meslektaşlarımızın mağduriyetini önleyecektir. Not: Dağıtım sadece cuma günü yapılacaktır.

ACİL KAN ARANIYOR.

Pamukkale ÜniversitesiHastanesinde yatmakta olan bir hastanınacil ABRh + kana ihtiyaç vardır.Kan verecek olanların 05543753252numarayı aramaları rica olunur.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI.

Niğde Eczacı Odası BaşkanıEcz.Nihat Öztürk’ün babası Nazım Öztürk vefat etmiştir. Cenazesi 20.04.2019 Cumartesi günü toprağa verilmştir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

20.04.2019 CUMARTESİ SIRALI SİSTEM

EPO SUDE - ÇALLIOĞLU- ÇAMLIK MOR-TURUNCU TUGAY - AKMAN- GÜL

TABİP ODASI BASIN AÇIKLAMASI DUYURUSU.

Denizli Tabip Odası Basın Açıklaması çağrı yazısı ekte sunulmuştur.

2019 YILI MAYIS-EYLÜL DÖNEMİ NÖBET LİSTESİ HAZIRLIĞI (MERKEZ)

Yaz dönemi, gece ve cumartesi gündüz nöbet listeleri hazırlanacağından, nöbet bölgesi değişikliği olan, nöbete girmek veya çıkmak isteyen eczanelerin odamıza bir dilekçeyle 16 Nisan Salı günü mesai bitimine kadar başvurmaları gerekmektedir. Not: 1- Mazeret dilekçesi alınmayacaktır. 2- Eczane nöbet döneminde nöbetini 3 kereden fazla tutmazsa nöbetlerden çıkarılacaktır. 3- Yaz dönemi nöbetten çıkan eczaneler 1 yıl süreyle nöbete alınmayacaktır.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Asmalı Eczanesi sahibi Ecz. Seval ASMALI'nın annesi Mesure AKDENİZvefat etmiştir. Cenazesi bugün Muğla /Milas - Bafa'dan kaldırılacaktır.Merhumeye Allah'tan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

YARDIM HAKKINDA...

Yangın nedeniyle eczanesi tamamen zarar gören Ecz. Seçkin Atıcı adına odamız bünyesinde nakdi yardım toplanacaktır. İsteyen meslektaşlarımızın odamız personeli Ömer Varlıoğlu ile görüşmelerini rica ederiz.

TAB İLAÇ DENİZLİ ECZACI BULUŞMASI.

İletişim; Serkan ÇEVİK 532 291 42 88

GEÇMİŞ OLSUN...

Denizli Merkez Topraklık Mahallesinde faaliyet gösteren Ecz. Seçkin ATICI’nın sahibi olduğu SEÇKİN Eczanesi dün gece 04.00 civarında elektrik kontağından çıktığı düşünülen bir yangınla büyük hasar almıştır. Meslektaşımıza geçmiş olsun dileğimizi sunarken meslek örgütü olarak her türlü ihtiyacında yanında olduğumuzu bildiririz.

ECZANE ÇALIŞMA SAATLERİ.

01.04.2019 tarihi itibariyle eczane açılış kapanış saatleri 08.30-19.00 olarak değişecektir. Açılış ve kapanış saatlerine uyulmasını rica ederiz. Önemli Bilgilendirme; Bölgemizde ve ilçelerde faaliyet gösteren bazı eczanelerimizin açılış ve kapanış saatlerine uymadığı Oda ve Sağlık Müdürlüğünce tespit edilmiştir. Bu durum nöbet tutan eczanelerin mesai saatine uymayan eczanelerce (erken açan-geç kapatan) haklarının gasp edildiği anlamını taşımaktadır. Ayrıca SGK medula sistemine mesai dışında yapılan reçete girişlerini kontrol edilebildiği unutulmamalıdır. Diğer bir...

YAPA ANAOKULLARI ÜYELERİMİZE ÖZEL %20 İNDİRİM!

​DENİZLİ YAPA YAŞAM PAYLAŞIM ANAOKULLARI TELEFON: 0 (258) 377 77 27 ADRES: BAHÇELİEVLER MAH. 3090/1 SOK. NO:1 MERKEZEFENDİ / DENİZLİ

TITCK BAŞKAN YARDIMCILIĞINA ATANAN DR. ECZ. HARUN KIZILAY'I TEBRİK EDİ...

TITCK BAŞKAN YARDIMCILIĞINA ATANAN DR. ECZ. HARUN KIZILAY'I TEBRİK EDİYORUZ.

Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkan Yardımcılığı görevine atanan, önceki dönemlerde Türk Eczacıları Birliği İkinci Başkanlığı ve Genel Sekreterliği görevlerinde de bulunan Sayın Dr. Ecz. Harun Kızılay’ı yeni görevi dolayısı ile kutlar, mesleğimize ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz. Denizli Eczacı Odası Yönetim Kurulu

DEVREN SATILIK ECZANE.

Aktepe Toki'de Devren Satılık Eczane (Cankurtaran) 532 363 02 53

VETERİNER TIBBİ ÜRÜNLER VE TIBBİ ATIKLARIN İMHASI.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün 14.03.2019 Tarih ve E.862988 Sayılı Veteriner Tıbbi Atıkların İmhası konulu yazısı ekte sunulmuştur.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Limoncu Eczanesi sahibi Ecz. Muharrem LİMONCU’nun ve Nur Eczanesi sahibi Ecz. Nurcihan LİMONCU’nun anneleriHediye LİMONCU vefat etmiştir. Cenazesi yarın öğle namazına müteakip Ulu Caminden kaldırılıp Asri Mezarlağına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyoruz.