TEB MERKEZ HEYETİNİN İZMİR'DE YAPMAYI PLANLADIĞI EDAK ECZA KOOPERATİFİ TOPLANTISI HAKKINDA.

Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulu olarak EDAK Kooperatifimize destek vermek ve durum değerlendirmesi yapmak üzere 12 Ocak 2018 Cuma günü saat 14:00’de İzmir Atatürk Kültür Merkezinde (Konak Mah. Mithat paşa Cad. Ege Üniversitesi 92/A 35260 Konak/İZMİR) kooperatifin ağırlıklı olarak çalıştığı bölgeler olan İzmir, Antalya, Denizli, Aydın, Manisa, Muğla, Uşak Eczacı Odalarımızın Yönetim Kurulları ve üyeleri, Tüm Eczacı Kooperatifleri Birliği, Birim Ecza Kooperatiflerimizin katılımı ile gerçekleştireceğimiz toplantıya katılımınız birlik ve beraberliğimize güç katacaktır.

Konuyla ilgili olarak toplantıya katılmak isteyen meslektaşlarımızın 11.01.2018 Perşembe13:00’ekadar odamıza bildirmelerini rica ederiz.

Odamıza isim yazdıran meslektaşlarımız için araç kalkış saati 08.00’dir. Ayrıntı daha sonra bildirilecektir.