Merkez Nöbetçiler

Pamukkale

GATES ENERJİ

Değerli üyelerimiz,

Türk Eczacıları Birliği Eczacı Kart ve Gama Holding Gates Enerji iş birlikteliği arasında imzalanan, indirimli elektrik protokolüne ilişkin açıklamaları aşağıda bulabilirsiniz. Daha önceden imzaladığınız bir “Enerji Satış Sözleşme” sinin olup olmadığını ilgili enerji firmasına bildirmeniz süreçlerin sağlıklı ilerlemesi adına önem arz etmektedir.

İndirimli elektrik enerjisine özel koşullara www.tebeczacikart.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz. İnternet sitesindeki üye girişi bölümünden (e-mail/TCKN ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra) haberler kısmındaki 3. açıklamada yer alan “Gates Elektrik Enerji Satış Sözleşmesi” ni bulabilirsiniz. Eğer eczacı kartınız gelmediyse sözleşme örneğini aşağıdaki linkten çıkarabilirsiniz.

Sözleşme örneği…

1. GATES ENERJİ Sözleşmesinin Doldurulması;

1. Abonelik kimin adına ise (gelen elektrik faturasının üstündeki isim) sözleşmeye imzayı kendisi atacak.

2. Sözleşmenin 7. sayfasındaki tüketici bölümünün altına imza ve varsa kaşe basılacak,

3. Sözleşmenin son sayfasındaki EK-1 bölümünde yer alan tabloya ait bilgiler mevcut faturanızdan dolduracak,

4. İA02 ve İA03 formlarında “tüketici adına” adlı bölüme ad- soyad ve imza-varsa kaşe basılacak,

5. STF.01 formuna ad-soyad imza-varsa kaşe basılacak,

6. EK 3 formunda dağıtım şirketine daha önce abonelik yaptırırken vermiş? olduğunuz güvence bedelini geri alabilmek için, İBAN Numarası yazılarak sağ üstteki ad-soyad, tarih ve imza yazan yere imza- varsa kaşe basılacak,

1. GATES ENERJİ Sözleşmesi İçin İstenilen Evraklar;

1. Son ay gelen elektrik fatura fotokopisi,

2. Abonelik kimin üzerine ise o kişinin kimlik fotokopisi (üstünde elektrik aboneliği için verilmiştir yazarak imzası olmalı),

3. Vergi levhası fotokopisi

2. Kargoların Gönderim Adresi;

3. TEB Genel Merkez / ANKARA

4. İlgili mevzuatlar gereği sistem kayıtları her ayın 5’ ine kadar yapıldığından, herhangi bir gecikmeye yol açmamak için sizlerden ayın 3’u?ne kadar imzalı evrakları ulaştırmanızı istiyoruz. Mevzuat kapsamında onayların alınması durumunda giriş yapılan ayı müteakiben, GATES indirimli elektriği tedarik etmeye başlayacaktır.

5. Aktif enerji bedeli 0,187 TL (Güncel aktif enerji bedeli 0,214 TL)

6. 2 yıl boyunca sabit fiyat,

7. Yekdem bedeli alınmayacaktır,

8. Sözleşmelerin Sisteme Giriş Tarihi;

9. GATES ENERJİ Sözleşmesinin Kampanya Detayları;

1. Aktif enerji bedeli 0,187 TL (Güncel aktif enerji bedeli 0,214 TL)

2. b. 2 yıl boyunca sabit fiyat,

3. c. Yekdem bedeli alınmayacaktır,